Themaweek duurzaamheid | Typisch Tynaarlo
07
okt

Themaweek duurzaamheid | Typisch Tynaarlo

Gaan we voor gezamenlijke energieoplossingen? Of dragen we individueel ons steentje bij aan een meer duurzame samenleving? Deze week gaat de gemeente met haar inwoners in gesprek over het thema duurzaamheid. Dit is een van de thema’s die centraal staat bij het maken van plannen voor de toekomst van Tynaarlo. Meepraten over het thema duurzaamheid kan hier. 

Duurzaamheid en de omgevingsvisie 
In de omgeivngsivsie komt te staan hoe de gemeente de komende jaren een invulling geeft aan het thema duurzaamheid. Hoe dit eruit komt te zien, wordt bepaald in samenspraak met de inwoners van de gemeente. De inwoners kunnen laten weten wat ze van het thema duurzaamheid vinden, door te reageren op de verschillende fora en polls op deze site. Een belangrijke vraag is bijvoorbeeld, of we de komende jaren gezamenlijk aan energieoplossingen werken of dat we dit individueel doen. 

Inspiratieavond Duurzaamheid 
Behalve dat inwoners via deze site kunnen meepraten over duurzaamheid, zijn ze uitgenodigd om op donderdag 10 oktober langs te komen bij de Inspiratieavond Duurzaamheid op het gemeentehuis in Vries. Naast het bespreken van ideeën, is er ruimte voor het stellen van vragen over het verduurzamen van een woning en kan er inspiratie worden omgedaan om duurzamer te leven. Terug naar overzicht

Reacties

Log in om een reactie kunnen plaatsen!