Themaweek wonen van start | Typisch Tynaarlo
14
okt

Themaweek wonen van start | Typisch Tynaarlo

Moeten we meer investeren in woningen voor ouderen? Of moeten er juist meer starterswoningen komen? Deze week gaat de gemeente met haar inwoners in gesprek over het thema wonen. Dit is een van de thema’s die centraal staat bij het maken van plannen voor de toekomst van Tynaarlo. Meepraten over het thema wonen kan hier.

Het thema wonen en de omgevingsvisie 
Zes weken lang staat er iedere week een ander thema centraal uit de omgevingsvisie. Deze week staat in het teken van wonen in de gemeente Tynaarlo. Wat de gemeente bijvoorbeeld graag van haar inwoners wil weten, is of zij vinden dat we ons moeten richten op de woningvraag vanuit de eigen gemeente of dat we moeten inspelen op de vraag van buiten de gemeente. Een andere vraag is of er meer woningen moeten komen voor ouderen die willen doorstromen of juist voor starters. .

Vragenlijst 
Vorige week hebben alle inwoners van de gemeente Tynaarlo een uitnodiging ontvangen om deel te nemen aan een leefbaarheidsonderzoek. Er wordt onder meer gevraagd naar de waardering van het onderwijs, de openbare ruimte en de winkelvoorzieningen. De vragenlijst is hier te vinden.  Terug naar overzicht

Reacties

Log in om een reactie kunnen plaatsen!