Zaterdag 1 februari eerste inloopbijeenkomst Typisch Tynaarlo
31
jan

Zaterdag 1 februari eerste inloopbijeenkomst Typisch Tynaarlo

Op zaterdag 1 februari vindt tussen 13.00 en 17.00 uur de eerste inloopbijeenkomst van Typisch Tynaarlo plaats in de Herberg van Hilbrantsz. Gedurende de middag kunnen bezoekers aanschuiven bij een gesprekstafel, informatie inwinnen op de informatiemarkt of deelnemen aan een van de andere activiteiten. Daarnaast is er een tentoonstelling met schilderijen over de toekomst van Tynaarlo die door basisschoolleerlingen in de gemeente zijn gemaakt. Verder is er een illustrator aanwezig en is er een tekenwedstrijd voor de kinderen. De informatie die wordt opgehaald, wordt verzameld, afgewogen en waar dat kan in de omgevingsivsie verwerkt. 

Meerdere inloopbijeenkomsten
Naast de bijeenkomst op 1 februari, vinden er in februari nog twee andere inloopbijeenkomsten plaats. Deze vinden plaats op 8 februari in het Brinkhotel (Zuidlaren) en op 29 februari in Onder de Linden (Vries). De opzet van deze middagen is vergelijkbaar met die van de bijeenkomst in Eelde-Paterswolde. Bezoekers kunnen tussen 13.00 en 17.00 uur binnenlopen op een moment dat het hun schikt. 

Aanvullende bijeenkomsten in de kleine kernen
In maart en april houdt de gemeente voor de verschillende kleine kernen aanvullende bijeenkomsten. Zo krijgen alle inwoners de kans om mee te praten over wat zij belangrijk vinden voor hun directe woon- en leefomgeving. Tijdens deze bijeenkomsten kunnen deelnemers aan een gesprekstafel hun opvattingen en ideeën delen. Meer informatie over de data en locaties van deze bijeenkomsten vind je hier. Terug naar overzicht

Reacties

Log in om een reactie kunnen plaatsen!