Proclaimer - Typisch Tynaarlo

Proclaimer

Dit is de officiële website van Typisch Tynaarlo van de gemeente Tynaarlo. Wij streven er naar correcte informatie aan te bieden. Komt u desondanks informatie tegen die onjuist is, dan vernemen wij dit graag van u.

U kunt hiervoor onze contactpagina gebruiken.

Uw privacy

Uw persoons- of adresgegevens worden uitsluitend gebruikt waarvoor u ze verstrekt heeft. Naast door u zelf verstrekte gegevens, worden ook anoniem en automatisch gegevens verzameld met betrekking tot het bezoek en het gebruik van onze websites. Informatie over bezoeken aan onze site worden enkel gebruikt ter ondersteuning van statistische verwerkingen en nooit ter identificatie van individuele personen.

Externe links

Deze site kan hyperlinks naar andere organisaties en instellingen bevatten. Daarnaast kunnen vanuit andere sites links worden gelegd naar deze site. Als u naar deze externe sites linkt, verlaat u de website van Typisch Tynaarlo en bent u gebonden door de gebruiksregels die voor de sites die u bezoekt gelden. De gemeente Tynaarlo is niet verantwoordelijk voor de informatie die op deze externe sites wordt gepresenteerd.

Auteursrecht

Alle gegevens op deze website vallen onder het auteursrecht van de gemeente Tynaarlo.