Inwonersconsultatie I

Inwonersconsultatie I


Het ophalen van input met de eerste inwonersconsultatie is afgerond. De vragenlijst heeft geresulteerd in ruim 1600 invullers! Dat is een mooie score! Wij danken u hartelijk voor het invullen van de vragenlijst.

Onze onderzoekers zitten tot over hun oren in de data van de invullers. We zullen hier zo snel mogelijk de eerste resultaten van delen.

Graag willen we van u horen wat u van de consultatie vindt. Bent u enthousiast of konden er dingen volgens u beter? Welke vragen vond u goed en welke misschien wat minder? Vond u de vragenlijst, voor in dit stadium van het onderzoek, volledig of miste u nog een topic? Waren de vragen begrijpelijk en was alles goed leesbaar op de website? We horen het graag zodat we uw input mee kunnen nemen in de vorming van de tweede consultatie die zal plaatsvinden na de zomermaanden.
Reacties

Peter van den Berg van Saparoea

Met de themagerichte aanpak voor het hele centrumplan kan IVN Zuidlaren niet goed uit de voeten. IVN heeft een visie voor het pbh-terrein. Daarom ziet ivn liever een locatie gerichte aanpak waarbij meerdere thema's samen komen.

Zuidlaren werkt samen.

Dank voor uw reactie! Wij zullen uw input meenemen.

Elise Koning

Wanneer komen de eerste resultaten?

Log in om een reactie kunnen plaatsen!