Wat vind jij belangrijk voor de toekomst van de gemeente Tynaarlo?

Wat vind jij belangrijk voor de toekomst van de gemeente Tynaarlo?


We horen graag jouw mening, vraag of suggestie. Ga het gesprek aan in ons forum. Laat weten wat jij belangrijk vind als het gaat om jouw woon- en leefomgeving. Wat vind jij belangrijk voor de toekomst van de gemeente Tynaarlo? Wat vind jij daarbij passen? Oftewel, wat vind jij Typisch Tynaarlo? Geef hier je reactie.

Heb je je nog niet geregistreerd? Doe dat dan eerst. Klik daarvoor op de link rechtsboven deze site. Ben je wel geregistreerd, dan kan het zijn dat je nog even moet inloggen. Dat kan ook door op de button rechtsboven te klikken met de naam 'Login'.
Reacties

Groep 7 Menso Altingschool

Wij willen graag meer groen, en we willen graag zonnepanelen. En elektrische auto's. Dat is beter voor het milieu.

VS B

Gemeente moet beginnen bestel \ werk bussen te weren uit straten , meer groen als bomen speel mogelijkheden en zorgen dat er nog papier bak bij komt .

Michiel Koperdraat

Geen uitrol 5G !
Ik zou het volkomen onverantwoord vinden, voornamelijk voor onze jonge inwoners van Tynaarlo, dat zonder er grondig onderzoek naar de mogelijke slechte gezondheidseffecten zou worden besloten 5G toe te staan in onze gemeente.
Realiseer je dat geen enkele verzekering ziekte door hoogfrequente straling vergoed of nog zal gaan vergoeden! Die kijken wel uit.
5G is het 'asbest' van de toekomst, is nu al geponeerd door mensen die al wél onderzoek deden.

Michiel Koperdraat

Sorry voor de taalfouten :-)

Michiel Koperdraat

Er moet paal en perk worden gesteld aan het woekeren van de Japanse duizendknoop.
Er zijn overal plekken waar het vrijelijk mag uitbreiden.
Realiseer je dat de Gemeente Amersfoort al honderdduizenden euro's uitgeeft om van die exoot af te komen! Als we het nu niet aanpakken, zullen de kosten in de toekomt alleen maar hoger worden.

Michiel Koperdraat

Start een gemeentelijke actie zodat iedereen die plant op z'n minst kan herkennen!

Willo Vleer

Het zou geen overbodige luxe zijn om de staat van fietspaden, stoepen en trottoirs eens onder de loep te nemen. Deze zijn over het algemeen in slechte staat. Vooral een gevaar voor ouderen. Ook het straatinterieur staat er belabberd bij. Scheve, vuile lantaarnpalen, kapotte, vuile, beplakte bebording, graffiti, etc. Het is jammer dat Typisch Tynaarlo geen mogelijkheden geeft tot het plaatsen van foto's. Beelden kunnen vaak heel verhelderend zijn.

Wim Gersteling

Ik woon in het buitengebied en wil graag met meerdere mensen gaan samenwonen. Dat idee wordt ondersteund door het initiatief 'Erfdelen'. Er is in de nu geldende regels geen uitbreiding van woongelegenheid toegestaan, ook al is er woningnood die de pan uitreist. Daar zou in de nieuwe omgevingsvergunning verruiming voor moeten komen!

Bas Baalmans

Genoeg inwoners , dus betaalbare woningen voor jonge gezinnen, om sportverenigingen te behouden.

hannie wouda

Ik heb een vraag .
Doet de gemeente al iets aan de bestrijding van de eikenprocessierups?
Als we ze signaleren in onze buurt wie kunnen we dan raadplegen?

Harry Wessels

Zorg dat er meer nieuwe seniorenwoningen of appartementen komen met minimaal 3 redelijke slaapkamers zodat de doorstroming van de verkoop woningen op gang gaat komen en er voor jonge gezinnen ook mogelijkheden ontstaan.

Roel Hazewinkel

Ben ook voor meer woningen voor senioren. Mogelijk in de vorm van een “ knarrenhof”. Daarmee komen ruime woningen vrij voor gezinnen.

Harry Wever

Ik zou ook graag zien dat de gemeente betaalbare woningen gaat realiseren voor mensen met maar 1 inkomen. Ook inderdaad levensbestendige woningen met minimaal 3 slaapkamers, waarvan bijvoorbeeld 1 op de begane grond. Daarbij is het van belang om ook deze woningen duurzaam te bouwen. Dus gasloos met zonnepanelen etc... Het zou erg jammer zijn als dit soort mogelijkheden niet gerealiseerd worden in Zuidlaren.

Log in om een reactie kunnen plaatsen!