Ontwikkeling van nieuwe bedrijventerreinen voor lokale ondernemers

Ontwikkeling van nieuwe bedrijventerreinen voor lokale ondernemers


Wat vind jij? Moeten we lokale ondernemers de ruimte geven en nieuwe bedrijventerreinen ontwikkelen? En wat als dit ten koste gaat van landschap of natuur? Laat hieronder een reactie achter en praat mee! 
Reacties

Gijsbert Lamberts

Tynaarlo heeft inmiddels genoeg bedrijventerreinen. Niet meer ruimte voor bedrijven. Slecht voor de natuur.

S L

Gebruik bestaande ruimte/gebouwen/panden/huizen

Kees de Graaf

In Assen, Haren en Groningen volop mogelijkheden en leegliggende terreinen. Kernkwaliteit Tynaarlo juist het groen.

Stieneke Boerma

Geen nieuwe bedrijventerreinen. Voor bestaande terreinen zou meer focus ook goed zijn. Hoe profileert de gemeente zich, welke bedrijvigheid draagt echt bij aan de economie van en leefbaarheid in de gemeente?

DJ .

Nee alsjeblieft niet. We hebben m.i. al genoeg bedrijventerreinen. Zoals hierboven al wordt gezegd is de kracht van Tynaarlo het groen. Ik hoop dat de gemeente hier zich sterk voor maakt.

P.W. Zaal

Bedrijventerreinen moeten i.v.m. bereikbaarheid (zwaar en groot transport), veiligheid en eventuele overlast buiten de woonkernen worden gehouden. De bedrijventerreinen langs de A28 bij de Punt en Tynaarlo lenen zich hier prima voor. Eventuele uitbreiding moet dan ook daar gebeuren.
Uitdovende bedrijfsgebieden zoals de Industrieweg in Paterswolde moeten woonbestemming krijgen. De situatie daar is niet meer van deze tijd.

Log in om een reactie kunnen plaatsen!