Wat is er volgens jou nodig om het voor ouderen aantrekkelijk te maken om langer zelfstandig te blijven wonen?

Wat is er volgens jou nodig om het voor ouderen aantrekkelijk te maken om langer zelfstandig te blijven wonen?


Hoe kunnen we het voor ouderen aantrekkelijk maken om langer zelfstandig te blijven wonen? Laat hieronder een reactie achter en praat mee! 
Reacties

Bunie Tanja-Kroeze

Natuurlijk willen alle ouderen graag zo lang mogelijk zelfstandig in hun eigen huis en omgeving blijven wonen. Het is dan ook prettig om te weten dat als je hulp nodig hebt voor wat dan ook, je een beroep kunt doen op een persoon/instantie. Maar de "jonge" ouderen, zoals ik ons dan noem, weten zelf wel welke weg ze moeten bewandelen als de nood aan de man komt!!

Harry Wessels

Zorgen voor meer ruimere senioren woningen of appartementen met minimaal 3 slaapkamers. Zo kan de doorstroming van de verkoop van de huizen op gang komen. Deze zit nu muurvast omdat er geen mogelijkheden zijn voor de senioren.

Harm Bakker

Meestal worden de huizen in het buitengebied te groot ,de kavels zouden geplits moeten worden ,zodat er meer bewoning kan komen en oude mensen kunnen blijven wonen in vertrouwde omgeving ,ook schuren waarin nu meestal al appartementen zijn moeten dan een woonbestemming kunnen krijgen.

Log in om een reactie kunnen plaatsen!